Många problem – en lösning

Det finns många olika saker du kan tänkas vilja hänga upp med en armaturhiss, och också många olika anledningar till att du vill kunna höja och sänka de. Nedan ser du exempel på några av de saker en armaturhiss kan användas till.

img

Belysning

Just belysning är det som de flesta kommer att tänka på när de hör ordet armatur, och också dess vanligaste användningsområde. Våra armaturhissar gör det enkelt och billigt att fästa och montera avancerade och specialanpassade ljuslösningar. De gör det också enkelt för dig att rengöra och serva belysningen.

img

Högtalare

Högtalare ska höras men behöver faktiskt inte synas. Våra lösningar gör det enkelt för dig att få dem utom synhåll – men också att hissa ner och visa dem när du vill.

img

Skyltar och skärmar

Även skyltar och skärmar kan det vara bra att kunna sänka och höja, och alltså ha inom synhåll under vissa tillfällen samt utom synhåll under andra. Just det kan du enkelt göra om du har tillgång till en armaturhiss.

img

Fläktar och sensorer

Om du vill kunna se efter eller mäta luftkvaliteten kan det vara en bra idé att ha mätare eller fläktar monterade på ett sätt så att de kan höjas och sänkas efter behov. De blir då även lätta att komma åt om de skulle behöva servas, justeras eller bytas ut. Också detta kan du därför ha en armaturhiss till.