Belysning och annat

Själva ordet armatur är i första hand förknippat med belysning. Men en armaturhiss kan förstås användas till mer än så. Kanske planerar du en ljudanläggning men vet inte var eller hur du ska montera högtalarna? Eller så vill du ha upp en skylt eller skärm, och gärna en som enkelt kan sänkas ner för att kunna användas, ändras eller synas tydligare? Det finns med andra ord många användningsområden för dessa hissar, och vi har lösningar för de flesta tänkbara situationer.

Din armaturhiss

Det våra olika lösningar har gemensamt är att de gör det enkelt att hänga upp och sedan lyfta och sänka själva armaturen. De kan monteras på alla typer av tak, och belastningen blir liten per punkt där de fästs. Har du högt i tak? Våra armaturhissar har en lyfthöjd på upp till 40 meter.

Enkla att montera …

Eftersom alla våra armaturer helt eller till stor del kan byggas i vår egen verkstad för att sedan levereras färdigmonterade blir kostnaderna för tillverkning och montering lägre än om du hade valt icke-mobila armaturer. Vi behöver ju bara montera upp fästpunkterna i ditt tak innan vi kan hissa upp själva armaturen.

… och att underhålla.

När du behöver komma åt din armatur gör en armaturhiss det väldigt enkelt. Här behövs ingen skylift, ställning eller ens stege för att till exempel byta lampor eller luftfilter. I stället kan du enkelt hissa ner hela armaturen till bekväm arbetshöjd och på så sätt kunna göra underhållet av den både enklare och billigare.